• På rea!

Lenovo ThinkPad T470s, CI7 7:Gen, 24GB RAM, 512 GB SSD, 4G, Windows 10 Pro (A)


7 992,00 kr

Inkl. Moms:

0 kr

Art.nr :

169722

Skick : A

Kvantitet
In Stock

  • Core I7 Processor
  • On-the-go uthållighet
  • Håll kontakten och mobilen
  • Bättre webbkonferenser
5 Besökare just nu

Produktinformation

14-tums Ultrabook redo för stor företag.


Denna funktionsrika Ultrabook™ är lätt som en fjäder och utrustad med den senaste processorn, MILSPEC-testad hållbarhet, enastående ljud och bild, bekymmersfri hantering och ett batteri som varar hela dagen. T470s passar perfekt för aktiva affärsmän och -kvinnor som uppskattar låg vikt när de reser.

Den nya standarden för datorprestanda är här med sjätte generationens Intel® Core™-processorer. Denna otroligt snabba och funktionsrika processorfamilj med inbyggd säkerhet kommer att höja din produktivitet, kreativitet och 3D-spel till en helt ny nivå. Eftersom de banar vägen för de nya spännande funktionerna i Windows 10, ger sjätte generationens Intel® Core™-processorer dig styrkan att låta din fantasi styra och att utforska alla möjligheter.

Upp till Windows 10 Pro


Windows 10 Pro är utformat för att ge dig och din verksamhet mer kraft. Det ger dig möjlighet att på säkra sätt få mer gjort med olika enheter och personer, oavsett var och när du gör det. Det passar många olika budgetar och är dessutom mycket lätt att använda. Därför kan du få mer gjort redan från början.

thinkpad-t460s-inline-1.jpg

Intel® vPro-teknik


Gör hanteringsfunktioner i storföretagsklass ännu mer bekväma och kostnadsbesparande. Hantera, skydda, reparera eller hitta dina utspridda bärbara datorer oavsett var du befinner dig.

Ultratunn och ultralätt design, lång batteritid


Denna bärbara dator är tillgänglig från endast 1,7 kg och 21 mm tjocklek, vilket gör den ultraportabel – perfekt för produktivitet i farten. Med upp till 10,5 timmars batteritid kan du dessutom använda den hela dagen på en laddning.

Lenovo
169722
4 Produkter

Datablad

RAM Minne
20 GB
Flashlagring
512 GB
Skärmstorlek
14"
Skick
A

Särskilda referenser

 Snabba leveranser med DHL

Snabba leveranser med DHL

Marknadens bästa priser

Marknadens bästa priser

Support 24/7

Support 24/7