• Ny

Logitech Wireless Desktop MK235 - Nordic


399,20 kr

Inkl. Moms:

0 kr

Art.nr :

170229

Skick :

Kvantitet
In Stock

Logitech Wireless Desktop MK235 - Nordic

5 Besökare just nu

Trådlös och I normalstorlek Normalstort tangentbord, tvehändig mus – helt trådlöst och komplett. Denna duo levererar alla funktioner du behöver I en bekväm, hållbar design som är lätt att använda och håller ditt utrymme snyggt och prydligt. Mk235 är byggd med logitechs kända kvalitetsstandarder och är tänkt att användas under lång tid.

Nyckeln till framgång Alla tangenter du behöver, med en normalstor tangentbordslayout, numeriskt tangentbord och 15 lättåtkomliga kortkommandon som förenklar navigering och datainmatning. Släta och böjda tangenter gör det bekvämt och enkelt att skriva.

Trådlös tvehändig mus Den kompakta, bärbara designen erbjuder en bekväm form för både vänster- och högerhänta användare. Den är användarvänlig, kan slängas ner I en påse och tas med överallt.

Helt enkelt trådlös Ingen installation och inget krångel. Mk235 fungerar så fort du ansluter mottagaren till en usb-port. En stark, stabil trådlös anslutning innebär att du kan glömma avbrott, med en aktionsradie på 10 m1trådlös aktionsradie kan variera beroende på miljö- och datorfaktorer. Vilket ger dig den trådlösa frihet du behöver.

Kvalitet du kan lita på Batterier som varar i upp till 36 månader i tangentbordet och 12 månader I musen. Batteritid för tangentbord och mus kan variera beroende på datormiljö och användning – samt ett på/av-reglage – innebär att du inte ens behöver fundera på att byta batterier på flera månader.

Helt arbetssäkert Tangentbordet är byggt för att tåla användning på jobbet och missöden. Den hållbara konstruktionen inkluderar robusta justerbara ben och spillsäker design4testad under begränsade förhållanden (maximalt 60 ml vätskespill). Tangentbordet får inte doppas ner I vätska. Anti-blekningsbehandling på alla tangenter så att du alltid kan se bokstäver och nummer.

170229
5 Produkter

Särskilda referenser

 Snabba leveranser med DHL

Snabba leveranser med DHL

Marknadens bästa priser

Marknadens bästa priser

Support 24/7

Support 24/7