• Ny

HP EliteDesk 800 G3 65W Mini - i5-7500, 8GB RAM, 256GB SSD, Windows 10 Pro (A)


4 792,00 kr

Inkl. Moms:

0 kr

Art.nr :

170498

Skick : A

Kvantitet
In Stock

Extremt liten men laddad med kraft för företaget.

5 Besökare just nu

HP EliteDesk 800 65W G3 Desktop Mini

HP EliteDesk 800 Desktop Mini är extremt liten men laddad med kraft för företaget och är en av HPs säkraste och mest lätthanterliga persondatorer. HP EliteDesk 800 Desktop Mini har den prestanda som krävs av dagens arbetsstyrka och ett snyggt omdesignat chassi, anpassat för den moderna arbetsplatsen.

scorpius_35w_coreset_front.jpg

Förvånansvärt liten, otroligt kraftfull

HP EliteDesk 800 Desktop Mini är HPs minsta och mest kraftfulla stationära dator i företagsklass. Drivprestanda med 7:e generationens Intel® Core™-processor, upp till 32 GB DDR4-minne och HP Turbo-enheten G2.


Enkla monteringslösningar

Installera Mini bakom Elite-skärmen för en lösning som tar minimal plats. Montera och säkra den nästan var som helst med HPs kompletta utbud av DM-tillbehör.


Hög säkerhet, kraftfull hanterbarhet

Få kraftfullt skydd och förenklad hantering med HPs säkraste och mest lätthanterade datorer. HP Sure Start Gen3 skyddar mot BIOS-attacker och med HP Manageability Integration Kit kan du enkelt hantera enheter via Microsoft System Center Configuration Manager.scorpius_35w_coreset_frontleft.jpg

Ingenting får komma i vägen

Klara av arbetsdagen med Windows 10 Pro och den kraftfulla HP EliteDesk 800 Desktop Mini med inbyggda funktioner för säkerhet, samarbete och anslutning.


Självläkande funktioner

Starta med med äkta HP-BIOS varje gång. HP Sure Start Gen3 övervakar och korrigerar BIOS i minnet utan att användaren eller administratören behöver ingripa, återställer BIOS till ett anpassat tillstånd och är redo för företag med centraliserad administration.

Supersäker. Superskyddad

Håll dina data utom räckhåll och skydda dem mot stöld och attacker från obehöriga användare med HP Client Security Suite Gen3


Snabba upp grundläggande IT-administration.

Använd HP Manageability Integration Kit för att påskynda bildskapande, hantering av hårdvara, BIOS och säkerhet när du hanterar enheter via Microsoft System Center Configuration Manager.

HP
170498
3 Produkter

Datablad

RAM Minne
8 GB
Flashlagring
256 GB
Skick
A

Särskilda referenser

 Snabba leveranser med DHL

Snabba leveranser med DHL

Marknadens bästa priser

Marknadens bästa priser

Support 24/7

Support 24/7