• Ny

HP Z230 MT - Xeon E3, 512GB SSD, 32GB RAM, Quadro K2200 4GB, Windows 10 Pro (B+)


7 192,00 kr

Inkl. Moms:

0 kr

Art.nr :

171205

Skick : B+

Kvantitet
In Stock

  • Stabil arbetsstation med proffsgrafik till ett rimligt pris.

5 Besökare just nu

HP Z230 är en prisvärd stationär dator för dig som kräver stabil tillförlitlighet. Datorn är utvecklad och tillverkad för att klara hård arbetsbelastning och många pågående processer samtidigt utan problem. Detta är speciellt viktigt för företag där datorerna är igång dygnet runt. Med denna station från HP kan du växa tillsammans med ditt företag och samtidigt få ner miljöpåverkan och företagets totala kostnader. Välkommen att beställa från vår stora IT-avdelning eller kontakta kundtjänst om du har frågor.


Prisvärd prestanda och flexibilitet, med en ny definition. Skapa en fullständigt uppslukande arbetsmiljö med låg budget för dem som kräver tillförlitlighet och prestanda. HP Z230 har utformats för att klara en tung arbetsbelastning dygnet runt alla dagar och kommer med nästa generations processor- och grafikteknik i en omdesignad och kompakt men ändå förvånansvärt expanderbar tornmodell.

Stabil tillförlitlighet, rimliga priser
Avsedd för tung arbetsbelastning dygnet runt alla dagar. Den prisvärda HP Z230 Tower-arbetsstationen hanterar krävande arbetsbelastningar i företagstillämpningar.
Få sinnesro tack vare våra extrema test- och valideringsprocesser med arbetsstationer som är avsedda för miljöer som alltid är igång.
Få bättre kontroll på din miljöpåverkan än någonsin och sänk samtidigt din totala ägandekostnad med ett nätaggregat med 92 % effektivitet och ett mer tillförlitligt system.
Jobba smartare med dina programverktyg. Den här HP-arbetsstationen har testats för och tilldelats ett stort antal ISV-certifieringar för att ge bättre, smartare prestanda.


Z230-serien består av en SFF- och en torn-modell samt flertalet professionella monitorer.Kraft så att det räcker, utrymme att växa
Väx tillsammans med ditt företag. HP Z230 Tower-arbetsstation är utformad för att kunna utökas och växa, så att du kan lägga till mer lagringsutrymme och fler anslutningar när du behöver det.
Full datorkraft i en ny kompakt design. HP:s omdesignade och mer kompakta arbetsstation är robust och flexibel samtidigt som den frigör mer arbetsutrymme.
Ägna mindre tid åt att vänta. Snabba på dataöverföringarna med sex tillgängliga enhetsplatser inklusive en 6,3 cm (2,5'') HD-plats för Solid State-diskar med hög hastighet.
Öka lagringsprestandan med RAID eller Solid State-diskar eller få det bästa av två världar genom att kombinera stora hårddiskar med en extra Solid State-disk som cacheenhet.
Optimera arbetsstationen för maxprestanda. HP Performance Advisor gör att du enkelt kan konfigurera systemet med de bästa inställningarna för specifika tillämpningar.

Fullständigt uppslukande. Oklanderligt produktiv.
Kraft så att det räcker och blir över. Den snabba Intel® Xeon®-processorn och omfattande grafik håller jämna steg med ditt arbete. Anslut och arbeta på upp till sex bildskärmar.
Njut av det senaste inom prestanda och energieffektivitet med nästa generations processorarkitektur från Intel.
Ha fler arbetsuppgifter i fokus tack vare stödet för upp till sex bildskärmar. Välj mellan kostnadseffektiv integrerad grafik och kraftfulla tillval för utbytbar 2D- eller 3D-gafik.
Anslut enkelt din kringutrustning och dina enheter med hjälp av fyra PCIe-platser, en PCI-plats för in- och utmatning, tio externa USB-portar och en snabbladdande USB-port.
Med HP RGS du kan ta med dig dina grafikintensiva arbetsstationsprogram vart du än går. Samarbeta med kollegor över hela kontoret eller över hela världen, i realtid.

HP
171205
4 Produkter

Datablad

RAM Minne
32 GB
Flashlagring
512 GB
Skick
B+

Särskilda referenser

 Snabba leveranser med DHL

Snabba leveranser med DHL

Marknadens bästa priser

Marknadens bästa priser

Support 24/7

Support 24/7