• Ny

Apple iPad 9,7" (5th Gen), Wi-Fi, Retina, 32GB, Touch ID, Rymdgrå - (A)


2 072,00 kr

Inkl. Moms:

0 kr

Art.nr :

171416

Skick : A

Kvantitet
Sista produkten i lager

OBS! Säljs utan laddare. Köp till laddare och kabel här:
https://teknikfix.se/home/448-12w-ac-adapter-vaeggladdare-lightning-usb-kabel-1m-till-iphoneipad.html

Som en dator. Och ändå helt annorlunda.

  • -Retina-skärm
  • -9,7-tums LED-bakbelyst Multi-Touch-skärm med IPS-teknik
  • -2048 × 1536 pixlars upplösning med 264 ppi
  • -Fingeravtryckstålig och fettavvisande ytbehandling
  • -Dubbelkärnig A9-chip (1,8Ghz)
  • -Touch ID
5 Besökare just nu
En rymdgråfärgad iPad i tunn aluminiumkonstruktion är vad denna 5:e generationens iPad tillkännager på ytan. Under det tunna skalet sitter en blixtsnabb 64-bitars processor som kompletteras av en co-processor, vars uppgift är att öka den grafiska prestandan och datakraften.
Den 9.7 tums Retina-skär
rmen är en bildupplevelse i sig med skarpa kontraster och kristallklara visuella effekter. En 8 megapixel iSight kamera med autofokus gör det möjligt att ta foton och filma med hög kvalitet. iPaden är även utrustad med en Facetime HD-kamera som är perfekt för snabba videomöten med kunder och medarbetare.


Häpnadsväckande Retina-skärm.

Titta på bilder, shoppa eller skapa en presentation – allt du gör väcks till liv med kristallklar skärpa på den stora, färgstarka Retina-skärmen på 9,7 tum.

Snabb och smidig.

Ett kraftfullt 64-bitars A9-chip får alla appar att kännas snabba och smidiga. Plugga med avancerade utbildningsappar, spela grafikintensiva spel – eller använd två appar samtidigt. Batteritiden är hela 10 timmar.

Avancerad säkerhet, alltid till hands.

Ditt fingeravtryck är det perfekta lösenordet: det är unikt och du har det alltid med dig. Med Touch ID kan du låsa upp din iPad på ett ögonblick och hålla privata appdata skyddade.
Kamera på fram- och baksidan.

Att filma och ta bilder med iPad går blixtsnabbt. Använd 8 MP-kameran för att ta skarpa, detaljerade bilder eller spela in video i 1080p HD, redigera sedan direkt på iPad i Bilder, iMovie eller din favoritapp från App Store. FaceTime HD-kameran på framsidan är perfekt för videosamtal och för snygga selfies.


Jobba på en enhet. Fortsätt på en annan..

iPad är helt integrerad med dina andra enheter. Börja skriva ett mejl på iPhone och avsluta det på iPad. Kopiera bilder, video och text från din iPad och klistra in på en Mac som finns i närheten. Du kan också använda AirDrop för att dela filer trådlöst, och snabbt, mellan enheter.


Apple
171416
1 Produkt

Datablad

Skick
A

Särskilda referenser

 Snabba leveranser med DHL

Snabba leveranser med DHL

Marknadens bästa priser

Marknadens bästa priser

Support 24/7

Support 24/7