• Ny

Lenovo ThinkPad X280 - i5-8250U, 8GB RAM, 256GB SSD, 4G, Windows 10 Pro (A)


6 392,00 kr

Inkl. Moms:

0 kr

Art.nr :

171153

Skick : A

Kvantitet
In Stock

Tunna och ultralätta ThinkPad X280 optimerar din väg till framgång

5 Besökare just nu

Lenovos mångsidighet gör dig mångsidig


Tunna och ultralätta ThinkPad X280 optimerar din väg till framgång. RapidCharge ger dig batteritid hela dagen så att du inte behöver pausa din inspiration när du är på språng. Och oavsett om du befinner dig på kontoret, på kaféet i hörnet eller på 30 000 fots höjd kan du vara säker på att dina tankar och idéer inte kommer i orätta händer tack vare utökade säkerhetsfunktioner.

En IT-administratörs dröm

Logga in snabbt och enkelt med bara ett finger eller ansiktet om du väljer till en IR-kamera och använder Windows Hello. Fingeravtrycksläsaren sätter stopp för biometrisk hackning med bedrägeriskyddsteknik. Det innebär att bilden av fingeravtrycket sparas på chippet, och därför skickas det inte iväg för autentisering av inloggningsuppgifterna när du loggar in.
Dina data skyddas också via dTPM (discrete Trusted Platform Module), som krypterar dina uppgifter.
Och om inte det skulle räcka för att få alla IT-administratörer att älska nya X280 kommer de säkert att gilla ThinkPads FIDO-autentiseringskapacitet. Fast Identity Online – FIDO – möjliggör ännu säkrare autentisering där dina åtkomstuppgifter vävs in i tre skyddande lager. FIDO-autentisering skyddar dina inloggningsuppgifter på nätet, till exempel när du loggar in på webbplatser som Facebook eller Google eller betalar via PayPal eller Visa. Denna globala lösning skyddar onlinetjänster bättre, minskar kostnaderna för företagen och är enklare och säkrare för användarna.


Bästa möjliga bärbarhet

När vi gav ThinkPad X280 en helt ny design tog vi bärbarheten på allvar. Den väger 1,16 kg – vilket är 13 % mindre än sin föregångare. Och med bara 17,4 mm är den dessutom 15 % tunnare. Det betyder att du får marknadens mest kompakta 12,5" ultrabook.


1.jpg

Designad för produktivitet

Trots sitt kompakta format har ThinkPad X280 högre prestanda än tidigare modeller. X280 ger dig resurserna du behöver för att driva verksamheten framåt, från åttonde generationens Intel® Core™-processorer till snabb PCIe SSD-lagring, från RapidCharge till innovativa säkerhetsalternativ.


2.jpg

Tål det mesta

Moderna bärbara datorer måste klara ett liv på språng, från spill och stötar till att tappas i marken. ThinkPad X280 klarar det. Den har testats enligt tolv MIL-SPEC-krav och genomgått fler än 200 hållbarhetstester. X280 klarar både dagarna på jobbet och dagarna på språng.

Från 0 till 80 på 60

ThinkPad X280 har batteritid i ** upp till 13 timmar. Och om batteriet håller på att ta slut går det att ladda till 80 % kapacitet på bara en timme tack vare RapidCharge. Så en lunchpaus eller övernattning är ett utmärkt tillfälle att ladda batteriet med mer än ** 13 timmar.


Glöm dongeln

Det kan vara knepigt att koppla upp sig på resande fot – eller till och med i konferensrummet. Därför har vi försett X280 med gott om kontakter – bland annat Thunderbolt, USB Type-C och HDMI


3.jpg

Bered dig på att bli förbluffad

ThinkPad X280 bygger på Intel® Thunderbolt™ 3 – tekniken som ger dig blixtsnabb Thunderbolt till USB-C på upp till 40 Gbit/s. Anslut en kabel från USB-C-porten till en Thunderbolt 3-förberedd enhet och få fyra gånger så stor databandbredd och dubbelt så stor videobandbredd som med andra typer av portar, plus strömförsörjning.

Lenovo
171153
5 Produkter

Datablad

RAM Minne
8 GB
Flashlagring
256 GB
Skärmstorlek
12"
Skick
A

Särskilda referenser

 Snabba leveranser med DHL

Snabba leveranser med DHL

Marknadens bästa priser

Marknadens bästa priser

Support 24/7

Support 24/7