• Ny

MacBook Pro 13 2019 Space Gray - Intel Core i5, 8GB RAM, 256 GB SSD (A+)


12 490,00 kr

Inkl. Moms:

0 kr

Art.nr :

171088

Skick : A+

Kvantitet
Sista produkten i lager

Mer kraftull. Mer kapabel.

5 Besökare just nu

MacBook Pro tar den bärbara datorn till en helt ny nivå av prestanda och bärbarhet. Tack vare högpresterande processorer och minne, avancerad grafik, supersnabb lagring och mycket mer går det snabbare än någonsin. Oavsett vad du gör.


Mer kraft. Det är en kärnfråga.

Med åttonde generationen Intel Core-processorer tar MacBook Pro databehandlingen till nya höjder. 13-tums MacBook Pro med Touch Bar har fått en fyrkärnig processor som gör den upp till dubbelt så snabb som föregående generation. Så när du behöver göra processorkrävande arbete, som att kompilera kod, rendera 3D-modeller, lägga till specialeffekter, kombinera flera spår eller koda video, kan du räkna med att jobbet blir gjort. Snabbare.


Apple T2 Security-chip

Nu kommer Apples T2 Security-chip – andra generationen av specialgjorda Mac-chip som utvecklats för att göra MacBook Pro ännu säkrare. Apples T2 Security-chip finns i 13- och 15-tumsmodellerna med Touch Bar och innehåller en Secure Enclave-coprocessor som gör det möjligt att använda funktioner för säker start och krypterad lagring. Chippet samlar flera diskreta styrenheter, som systemhanteraren SMC, ljudstyrenheten och ssd-styrenheten, på ett ställe. Med Apples T2 Security-chip får MacBook Pro dessutom en välbekant röst: Siri är alltid redo att öppna appar, hitta dokument, spela musik och svara på dina frågor.


Få allt gjort. Snabbare.

MacBook Pro har en supersnabb ssd-hårddisk med sekventiella läshastigheter på upp till 3,2 GB/s. 13-tums MacBook Pro har en 256GB SSD hårddisk vilket innebär att du kan starta datorn, öppna flera appar eller importera stora filer på nolltid. Och tack vare Apples T2 Security‑chip krypteras allting automatiskt i realtid.


Den mest kraftfulla och mångsidiga porten någonsin.

Thunderbolt 3 kombinerar ultrahög bandbredd med mångsidigheten hos standardformatet usb‑c i en och samma universalport. Den förenar dataöverföring, laddning och videoutgång i samma kontakt med upp till 40 Gbit/s genomströmning. Det är dubbla bandbredden jämfört med Thunderbolt 2. MacBook Pro finns med fyra portar, så att du kan göra allt det här på vilken sida du vill. Befintliga enheter ansluter du enkelt med en kabel eller adapter. Eftersom Thunderbolt 3 är vändbar har du alltid rätt sida upp, oavsett hur du ansluter den.


En fröjd för ögat. Och örat.

Retina-skärmen på MacBook Pro är den bästa skärmen någonsin på en bärbar Mac. Den har en tydlig led-bakbelysning och ett högt kontrastförhållande som ger en fyllig svärta och klara vita nyanser. Den har stöd för ett stort färgomfång (P3) som ger ännu mer levande gröna och röda färger än med srgb. 13- och 15-tumsmodellerna med Touch Bar har dessutom True Tone-teknik. Vitbalansen anpassas automatiskt efter färgtemperaturen hos omgivningsljuset, vilket bidrar till en mer naturlig visningsupplevelse.
MacBook Pro har ett naturligt välbalanserat ljud med brett dynamiskt omfång och en bas med ordentligt tryck. Det lyfter ljudkvaliteten till nya höjder. Högtalarna är anslutna direkt till systemets strömförsörjning vilket ger mer kraft vid ljudtoppar. Det betyder att du kan mixa ett spår i farten, redigera video på plats eller titta på film när du är ute och reser.

Apple
171088
1 Produkt

Datablad

RAM Minne
8 GB
Flashlagring
256 GB
Skärmstorlek
13"
Skick
A+

Särskilda referenser

 Snabba leveranser med DHL

Snabba leveranser med DHL

Marknadens bästa priser

Marknadens bästa priser

Support 24/7

Support 24/7