• Reducerat pris
  • Ny

Dell Optiplex 7440 All-in-One - i7-6700, 32GB RAM, 256GB SSD, Windows 10 Pro (B+)

6 392,00 kr

5 392,00 kr

Inkl. Moms:

0 kr

Art.nr :

171002

Skick : B+

Kvantitet
In Stock

Kompakt design. Stor skärm.

5 Besökare just nu

DELL OPTIPLEX 7440  är en mycket lätthanterad men kraftfull dator från DELL. Denna dator är mycket enkel att använda och har stort lagringsutrymme för alla företagets dokument. Med hjälp av medföljande program får företagets IT-avdelning enkel åtkomst till konfiguration av BIOS. Dessutom kan datorn effektivt fjärrstyras och fjärrstyra andra datorer i samma nätverk. Detta gör att företagets datorer enkelt kan kontrolleras.


dell_optiplex_klar.jpg

Kompakt design. Stor skärm.


Maximera utrymmet och förbättra produktiviteten med världens mest säkra, lätthanterade och tillförlitliga stationära allt-i-ett-dator för företag.

Generöst med prestanda i ett enkelt och enhetligt format


Processorer med hög prestanda: 6:e generationens Intel® Core™ processorer, nya NVME PCIe SSD-disk och Intel® i7 vPro™ teknik

Lagring och minne: 256GB NVMe SSD hårddisk, samt den senaste minnestekniken DDR4 som ger bättre prestanda.

dell-optiplex-7440-aio-inline-1.jpg

Smidig hantering


Världens mest hanterbara: IT-avdelningen kan på ett mycket flexibelt sätt ändra BIOS-inställningar och konfigurera system specifikt efter organisationens IT-infrastrukturer.

Du har full kontroll: De kostnadsfria verktygen i Dell Client Command Suite möjliggör flexibel och automatiserad konfiguration av BIOS och systeminställningar.

Finns systemen på en annan plats? Inga problem: Fjärrhantera dina stationära datorer med teknik från Intel® vPro™ och Dells unika funktioner för out-of-band-hantering av BIOS.

Förberedd för arbete: Dell Command | Update installeras på fabriken och visar uppdateringar automatiskt.

För organisationer av alla storlekar: Dell KACE System Management-lösningar finns tillgängliga för de mest krävande IT-hanteringsbehoven.

dell-optiplex-7440-aio-inline-2.jpg

Den bästa säkerheten direkt vid leverans


Världens mest säkra stationära datorer är utrustade med Dells maskinvara och programvara för dataskydd samt ytterligare funktioner som tillval.

Centraliserad fjärrhantering: Uppfyll krav och bestämmelser direkt vid leverans, och skydda data på alla enheter med Dell Data Protection | Encryption.

Autentiseringsalternativ: Se till att endast behöriga användare har tillgång till dina data med FIPS 201-certifierat smart card, fingeravtrycksläsare och kontaktlös smart card-läsare.

Säker lagring av användaruppgifter: FIPS 140-2-certifierad TPM och Dell ControlVault lägger till ytterligare ett lager maskinvarusäkerhet genom att isolera lösenord och inloggningsuppgifter på ett separat styrt maskinvarubaserat chip.

Stoppa avancerad och skadlig programvara: Dell Data Protection | Protected Workspace kör program i en virtuell behållare och återställer en säker miljö på bara 20 sekunder.

Säkerhet med en enda konsol: Dell Data Protection | Endpoint Security Suite erbjuder omfattande skydd, autentisering och åtkomsthantering och kryptering – allt hanterat centralt.

dell-optiplex-7440-aio-inline-3.jpg

Öka företagets produktivitet.


Öka företagets produktivitet med den stationära datorn OptiPlex 24 7000-serien allt-i-ett (7440). Med en 23,8-tums (60,5 cm) skärm med Full HD- får du skarp och levande bild. Den rena utformningen och de ergonomiska monteringsalternativen (visas med ledat stativ som säljs separat) kan enkelt införlivas i vilken arbetsmiljö som helst och hjälper till att maximera arbetsytan. Den här stationära allt-i-ett-datorn är också perfekt för receptioner, labb, callcenter och andra platser där det behövs ett smidigt system med pekskärm.

Dell
171002
6 Produkter

Datablad

RAM Minne
32 GB
Flashlagring
256 GB
Skick
B+

Särskilda referenser

 Snabba leveranser med DHL

Snabba leveranser med DHL

Marknadens bästa priser

Marknadens bästa priser

Support 24/7

Support 24/7