• Ny

Lenovo ThinkPad L480 - i5-8250U, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, Windows 10 Pro (B+)


5 592,00 kr

Inkl. Moms:

0 kr

Art.nr :

170936

Skick : B+

Kvantitet
In Stock

-Arbetar hårt för att göra ditt jobb lätt

-Fler anslutningsmöjligheter

-Högre produktivitet

5 Besökare just nu

Redo för affärer, redo för allt

Oavsett vart jobbet tar dig kan du arbeta på och få saker gjorda. ThinkPad L480 på 14" har den flexibilitet, kraft och bärbarhet du behöver för att hålla farten uppe – och göra jobbet enklare. En perfekt affärspartner!

Gör IT-avdelningen lika nöjd som deras användare

Med kameran och fingeravtrycksläsaren kan IT-personalen känna sig lugna eftersom L480 blir ännu säkrare. Och den har designats om för produktivitet, vilket innebär att IT-avdelningen slipper få klagomål om långsamma datorer. Alternativet med dedikerad grafik ger användare större möjlighet att göra mer utan att lägga högre belastning på processorn. Med RapidCharge-funktionen kan användare ladda batteriet upp till 80 % på bara en timme. L480 gör jobbet enklare för dina anställda, och det betalar sig på IT-avdelningen.


Arbetar hårt för att göra ditt jobb lätt

L480 klarar hela din arbetsbelastning tack vare Intel® Core™-processorer, val av snabb filåtkomst med SSD-lagring eller högpresterande hårddisklagring samt enastående minneskapacitet. Med 2 × 2 AC Wi-Fi och en komplett uppsättning portar, kan du ständigt vara ansluten till internet och en mängd externa enheter. Och med flertrycksskärmen är det hur enkelt som helst att ange kommandon. Att-göra-listan blir avsevärt kortare!

Behåll försprånget oavsett vart jobbet tar dig.

L480 är konstruerad för yrkesmänniskor på språng. 13 % lättare och 8 % tunnare än föregående generation – enkel att ta med överallt. Tack vare bakgrundsbelysningen – med vita LED-lampor – kan du använda den i ljussvaga förhållanden och arbeta med de allra mest krävande uppgifter när som helst på dygnet. Den antireflexbehandlade IPS FHD-bildskärmen är snäll mot ögonen. Med upp till 12 timmars batteritid slipper du leta efter vägguttag på länge. Och även om du skulle behöva ladda får du 80 % batterikapacitet på en timme med RapidCharge-funktionen. Och när du kommer tillbaka till skrivbordet kan du enkelt ansluta med den nya mekaniska USB-C-dockningskontakten på sidan.

Fler anslutningsmöjligheter, högre produktivitet

Oavsett om du vill koppla upp dig på internet eller använda kringutrustning kan du ansluta dig med L480. Omfattande I/O-portar, t.ex. USB Type-C, USB 3.0 och HDMI gör det enkelt att ansluta det mesta av din kringutrustning. Och med NFC-teknik (Near Field Communication) erbjuds du lyxen av trådlös kommunikation mellan din bärbara dator och andra NFC-enheter i närheten. Dual Band AC (2 x 2) och Bluetooth® 4.2 gör trådlös anslutning till en snabb och enkel uppgift.

Glöm lösenordet – och dina problem

Med fingeravtrycksläsare behöver du aldrig mer komma ihåg ditt lösenord. Lägg helt enkelt fingret på avläsaren för att öppna din L480 eller använd ansiktsigenkänningsfunktionen i Windows Hello och logga in automatiskt. Dessutom sätter fingeravtrycksläsaren stopp för biometrisk hacking med teknik mot bedrägerier. Det innebär att bilden av fingeravtrycket sparas på chippet, och därför skickas det inte iväg för autentisering av inloggningsuppgifterna när du loggar in. Dina data skyddas också via dTPM (discrete Trusted Platform Module), som krypterar dina uppgifter. Och sist men inte minst möjliggör FIDO (Fast Identity Online) ännu säkrare autentisering där dina åtkomstuppgifter vävs in i tre skyddande lager. FIDO-autentisering gäller dina inloggningsuppgifter på nätet, t.ex. när du loggar in på webbplatser som Facebook eller Google, eller betalar via PayPal, Visa osv. Denna globala lösning skyddar onlinetjänster bättre, minskar kostnaderna för organisationer och är enklare och säkrare för användarna.

Låt din assistent sköta grovjobbet

Börja med Windows 10 Pro i din L480, som innehåller din personliga assistent Cortana. Med åttonde generationens Intel® Core™-processor har du all kraft och snabbhet du behöver. Du behöver aldrig mer leta efter filer eller foton eller kalenderhändelser – låt Cortana sköta jobbet åt dig! Integrera Cortana med din kalender så behöver du aldrig komma ihåg filnamn, utan kan söka efter filer utifrån när och vem du arbetade på dem med.

Håller så länge att den har en egen karriär

L480 är konstruerad för att hålla länge och är testad för hållbarhet. Den är tillförlitlig som en ThinkPad och backas upp av ett års basgaranti.Lenovo
170936
13 Produkter

Datablad

RAM Minne
8 GB
Flashlagring
256 GB
Skärmstorlek
14"
Skick
B+

Särskilda referenser

 Snabba leveranser med DHL

Snabba leveranser med DHL

Marknadens bästa priser

Marknadens bästa priser

Support 24/7

Support 24/7