• Ny

Lenovo ThinkPad X390 - i5-8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, Windows 10 Pro (A)


7 992,00 kr

Inkl. Moms:

0 kr

Art.nr :

170967

Skick : A

Kvantitet
Sista produkten i lager

Låt oss presentera spektakulärt mobila ThinkPad X390, en 13,3" stor, bärbar företagsdator i 12" format med mer än två arbetsdagars batteritid, två fjärrfältsmikrofoner och mycket mer.
Din följeslagare på resan är här.

5 Besökare just nu


Hänger med dig överallt och länge

X390 passar perfekt på resan – den är tunn och lätt och har ypperlig batteritid. Denna bärbara dator på 13" designades faktiskt som en 12" dator. Den är lätt att bära med sig och väger från 1,22 kg. Batteriet räcker i 17,6 timmar och går att ladda upp till 80 procents kapacitet på en timme med *Rapid Charge. Du kan koppla in den under ett stopp och ha gott om batteritid kvar till nästa etapp på resan.

* Alla angivna batteritider är ungefärliga och baseras på testresultat med benchmarkingtesterna MobileMark® 2014 för batteritid. Faktisk batteritid varierar och beror på flera faktorer, som produktkonfiguration och användning, programvaruanvändning, funktionalitet, inställningar för energiförbrukning och skärmljusstyrka. Batteriets maximala kapacitet minskar med tiden och beroende på användningsgrad.

Lenovo ThinkPad X390 Rear View
Det som händer på datorn stannar på datorn

Full av kraft

X390 döljer en massa kraft bakom sitt eleganta yttre, från åttonde generationens Intel® Core™-processorer och snabb PCIe SSD-lagring till det fina ljudet från de två fjärrfältsmikrofonerna och Dolby Audio™ Premium. Var produktiv på resan och låt dessa resurser driva verksamheten framåt.

Lenovo ThinkPad X390 Display

Tillförlitlig hemma och utomlands

X390 designades för att hantera de hektiska kraven på ditt jobb, oavsett vart du behöver bege dig. Den testas enligt tolv militära specifikationer och gentemot fler än 200 kvalitetskontroller och har fastlött minne. Den är byggd för att tåla extrema förhållanden. Hemma på kontoret kan du använda ThinkPad Pro Dock (som säljs separat), en mekanisk USB-C-sidodocka som är enkel att koppla in sig mot och som automatiskt anpassas till datorns nivå.

Lenovo ThinkPad X390

Håll på hemligheterna

ThinkShutter – ett fysiskt lock över webbkameran – hindrar utomstående från att spionera på dig med hjälp av kameran. Finns även en fingeravtrycksläsare för att logga in biometriskt. Det ökar säkerheten ytterligare.

Lenovo ThinkPad X390 Camera Zoom

Lenovo
170967
1 Produkt

Datablad

RAM Minne
16 GB
Flashlagring
256 GB
Skärmstorlek
14"
Skick
A

Särskilda referenser

 Snabba leveranser med DHL

Snabba leveranser med DHL

Marknadens bästa priser

Marknadens bästa priser

Support 24/7

Support 24/7