• Ny

Dell Latitude 5300 - i5-8265U, 8GB RAM, 256GB SSD, Windows 10 Pro (A)


5 592,00 kr

Inkl. Moms:

0 kr

Art.nr :

Skick : A

Kvantitet
In Stock

Omdesignad och redo att dra lasset

Med världens minsta 13" bärbara standarddator i företagsklass* kan du arbeta snabbare än någonsin tack vare skalbara funktioner, kraftfull prestanda och ExpressCharge.

5 Besökare just nu

Påplatsen-garanti fram tills 2022-09-08!

Påplatsen-garanti innebär att du får support från Dell:s lokala tekniker vanligtvis nästkommande dag där dom åtgärdar felet påplats. 
Du slipper alltså skicka in datorn och får en mycket snabbare lösning.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------                                                                                                                                                                                                                                            


Den snabba vägen till framgång

Slipp lösenord: Starta arbetsdagen snabbare genom att logga in med en fingeravtrycksläsare som är inbyggd i strömbrytaren eller med IR-kamera  och Windows Hello för smidig autentisering.
Håll igång hela dagen: Håll arbetet igång med ett batteri med hög densitet och ExpressCharge, som laddar upp batteriet till 80 % på en timme. * Med Dell Power Manager kan du välja mellan fyra lägen för att hitta en balans mellan optimal batteritid och prestanda.
Anslut var som helst: Arbeta smidigt när du är på språng tack vare mobilt bredband som stöder hastigheter på upp till 450 Mbit/s.
Håll dig synkroniserad:Tack vare Modern Standby kan du återgå till arbetet direkt när du slår på datorn igen eftersom ditt Wi-Fi fortsätter att vara anslutet.


Kraft och produktivitet

Utrymme för varje projekt: Det finns inget som hindrar dig från att gör ditt bästa med skalbart minne och lagringsutrymme, bland annat upp till 32 GB DDR4-minne och upp till 1 TB lagringsutrymme. Dessutom kan du strömma videor och hämta och köra program smidigt med förbättrad prestanda med separat grafikkort.
Upprätta anslutningar: Anslut snabbt till kringutrustning med ett komplett urval av tillgängliga portar, bland annat USB Type-C™, Thunderbolt™ 3 och äldre portar som HDMI och RJ45.
Snabb prestanda: De senaste Intel® processorerna ur 8:e generationen med i5 4-core™ vPro™ ökar produktiviteten, hanterbarheten och säkerheten för ditt företag.


Skönhet i varje detalj

Res lätt: Latitude 5300 är mer mobil och portabel än någonsin, med en förbättrad design som är tunn och modern. Det bottenmonterade tangentbordet bidrar till dess stilrena utseende och känsla.
Oslagbara vyer: Skärmen är fullmatad med funktioner som är utformade för att hålla dig fokuserad på ditt arbete, som den smala ramen på alla fyra sidor och antireflexbehandlingen.
Byggd med hållbarhet i fokus: Våra Latitude-datorer i 5000-serien var de första där återvunnen kolfiber användes i konstruktionen. De innehåller upp till 16,96 % återvunnet material, vilket har förhindrat över 900 ton kolfiber från att hamna på soptippar.


Hantera och skydda enkelt

Supersmidig hantering: Hantera alla dina slutpunkter för Windows 10 från en enda konsol med Dell Client Command Suite- och VMware® Workspace ONE™-integrering.
Smidig inloggning: SafeID skyddar slutanvändarens autentiseringsuppgifter. Med FIPS 201-fingeravtrycksläsare på strömbrytaren och FIPS 201 smart card-läsare får du en snabb autentisering med flera faktorer, precis som du förväntar dig av världens säkraste datorportfölj.
Fjärrhantering: Dells unika vPro-tillägg kan fjärrhantera och köra diagnostik på en uppsättning enheter oavsett om de är påslagna eller avstängda.

Dell
12 Produkter

Datablad

RAM Minne
8 GB
Flashlagring
256 GB
Skärmstorlek
13"
Skick
A

Särskilda referenser

 Snabba leveranser med DHL

Snabba leveranser med DHL

Marknadens bästa priser

Marknadens bästa priser

Support 24/7

Support 24/7