Lenovo ThinkPad X1 Yoga - 14" Touch FHD IPS, i5-6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 4G, Windows 10 Pro (B+)


5 992,00 kr

Inkl. Moms:

0 kr

Art.nr :

170927

Skick : B+

Kvantitet
Sista produkten i lager

Maximal mångsidighet

X1 Yoga är själva definitionen av flexibilitet. Den fungerar precis som du vill och passar i alla miljöer tack vare gångjärnet som kan vinklas i 360 grader. 
Den har en inbyggd och uppladdningsbar penna med fullständigt stöd för Pennanteckning i alla Office apppar. 
Förbättrad säkerhet.
5 Besökare just nu

Låt dig uppslukas.

X1 Yoga är den perfekta bärbara dator med LED IPS-bildskärm. Färgerna blir mer intensiva. Kontrasten mellan mörka och ljusa områden blir betydligt skarpare. Och svarstiden är snabb. Så oavsett om du skapar presentationer eller tittar på video kommer du att bli imponerad av denna 14-tumsskärm.

Imponerande OLED-bildskärm på ThinkPad X1 Yoga.

Tangentbord när du behöver det, platt yta när du inte gör det.

Använd ThinkPad X1 Yoga i bärbart läge när du behöver skapa kalkylblad eller skriva rapporter. Fäll sedan ihop den i pekplatteläge eller vrid helt enkelt skärmen, så dras det unika Wave-tangentbordet in och tangenterna låses. Du får större komfort och bekvämlighet med en helt platt yta.

Byggd för företag – testad för din livsstil.

Denna X1 Yoga är testad enligt tolv specifikationer i militärklass och fler än 200 kvalitetskontroller och är konstruerad för att klara livets törnar och stötar.

Tangenterna på Wave-tangentbordet på ThinkPad X1 Yoga fälls in när det inte används så att ytan blir helt platt.

Uppkopplad även när du inte är det.

Även när det saknas Wi-Fi-anslutning har nya X1 Yoga tillgång till LTE-A (4G) – så att du alltid kan koppla upp dig och komma åt alla dina data och appar i molnet.

Från 0 till 80 på 60.

X1 Yoga levererar **upp till 15.5 timmars batteritid. Och om batteriet börjar ta slut ger snabbladdningsfunktionen 80 % kapacitet på bara en timme. Så medan du äter lunch eller tar en paus kan du enkelt ladda batteriet för mer än tolv timmar.

ThinkPad X1 Yoga har lång batteritid och snabb laddning så att du alltid kan vara uppkopplad.

Släpp loss kreativiteten.

X1 Yoga har en inbyggd och uppladdningsbar penna så att du aldrig behöver vara orolig för att tappa bort den, få slut på bläck eller behöva batterier. Gör anteckningar. Skissa på din senaste design. Underteckna dokument. Skriv kommentarer. Fullständigt stöd för Pennanteckning i alla Office 2016-appar. Det finns inga gränser för din fantasi.

Dundrande prestanda.

X1 Yoga bygger på Intel® Thunderbolt™ 3 – tekniken som ger dig blixtsnabb Thunderbolt till USB-C på upp till 40 Gbit/s. Anslut en kabel från USB-C-porten till en Thunderbolt 3-förberedd enhet och få fyra gånger så mycket databandbredd och dubbelt så mycket videobandbredd som med andra typer av portar, plus strömförsörjning. Du får alltså både Thunderbolt, USB-C och DisplayPort. Du kan dessutom ansluta upp till två 4K-bildskärmar via Thunderbolt-dockningsstationen.

ThinkPad X1 Yoga levereras med en dockningsbar och uppladdningsbar penna.

4 praktiska lägen, 1 imponerande 2-i-1.

ThinkPad X1 Yoga har ett 360-graders gångjärn så att du kan lägga den platt, vika upp den eller använda den på det sätt som passar bäst. X1 Yoga har ett läge som passar dig oavsett om du sitter i en trång flygplansstol, på ett skakigt tåg eller hemma i soffan.

ThinkPad X1 Yoga har fyra lägen som passar ditt sätt att arbeta.

Glöm bort ditt lösenord!

Med Windows Hello behöver du inte komma ihåg ett enda lösenord till. Logga in på din X1 Yoga genom att helt enkelt sätta fingret på fingeravtrycksläsaren eller använda den nya infraröda kameran med avancerad ansiktsigenkänningsteknik.

Less is more.

X1 Yoga finns tillgänglig med Microsoft Windows 10 Pro Signature Edition. Inga fler provprogram och oönskade appar. Inga fler störningsmoment – och enkel provisionering för IT-proffs.

Logga in på ThinkPad X1 Yoga med ditt ansikte eller fingeravtryck.

Klassisk eller modern? Du bestämmer.

Nya X1 Yoga finns i traditionell och elegant svart ThinkPad-look eller i modernt silver.

ThinkPad X1 Yoga finns i klassiskt svart eller modernt silver.

Lenovo
170927
2 Produkter

Datablad

RAM Minne
8 GB
Flashlagring
256 GB
Skärmstorlek
14"
Skick
B+

Särskilda referenser

 Snabba leveranser med DHL

Snabba leveranser med DHL

Marknadens bästa priser

Marknadens bästa priser

Support 24/7

Support 24/7