HP EliteDesk 800 G1 SFF - i5-4570, 16GB RAM, 240GB SSD, NVIDIA GeForce GTX1650 4GB, Windows 10 Pro (A)


3 992,00 kr

Inkl. Moms:

0 kr

Art.nr :

170877

Skick : A

Kvantitet
In Stock

Den smidiga HP EliteDesk 800 G1 är utformad för att prestera, imponera och skydda – och hjälper dig att bedriva din verksamhet framgångsrikt samtidigt som den möjliggör anpassad driftsättning

5 Besökare just nu

Produktinformation

Affärer kräver förtroende. Här får du det. Den smidiga HP EliteDesk 800 G1 är utformad för att prestera, imponera och skydda och hjälper dig att bedriva din verksamhet framgångsrikt samtidigt som den möjliggör anpassad driftsättning.

Lösningen för olika verksamhetskrav
Ett nytt sätt att göra affärer. Imponera och prestera som aldrig förr och uppfyll olika verksamhetskrav med mycket anpassningsbara verktyg, nya funktioner och en snygg ny design.
Med den nya, kompakta flyttbara hårddisken kan du skydda dina viktigaste data när du borta från kontoret.


EliteDesk 800 SFF har helt ny design samt USB 3.0-portar på framsidan.Få snabbt koll på din prestanda
Kör flera program samtidigt och få verksamheten att avancera med de senaste Intel-processorerna. Öppna snabbt nya filer, byt program och gläd dig åt kortare väntetid med solid-state-diskar och solid-state-hybriddiskar som tillval.
Klara av arbetsdagen med hög hastighet och prestanda. Få det senaste inom processorteknik med ditt val av 4:e generationens Intel® Core-processorer med stöd för vPro.
Bevaka din inkorg samtidigt som du arbetar med andra uppgifter. Det finns gott om skärmutrymme för allt ditt arbete tack vare stöd för flera bildskärmar.
Intel® Smart Response Technology (SRT)*, en diskcachelösning, ger liknande prestanda som med Solid State-diskar samtidigt som datalagringskapaciteten hos dagens stora hårddiskar bibehålls.
Få ut så mycket som möjligt av virtuella möten. Ge liv åt ditt arbete med uppslukande surroundljud med djup, mäktig bas och kristallklar dialog med DTS Studio Sound-programvara.


EliteDesk 800 SFF har gott om expansionsmöjligheter trots det lilla formatet.Tung säkerhet, exceptionell hantering
Bevara säkerheten, behåll enkelheten. IT-effektiviteten är överlägsen när den är uppbackad av en komplett portfölj med hanteringsfunktioner i HP Client Security och Intel vPro.
Nu slipper du komma ihåg dina lösenord. Med HP Password Manager kan du snabbt kan logga in på olika onlinekonton. Nu kan dina lösenord vara längre och säkrare.
Spara dina data. RAID-konfigurationer använder dubbla lagringsenheter för att säkerhetskopiera automatiskt och hjälper dig att skydda dina känsliga data.
Håll igång systemet. HP BIOS Protection erbjuder ett förbättrat skydd mot virusattacker och andra säkerhetshot och är utformat för att hjälpa dig förhindra dataförluster och minska driftsavbrott.


HP EliteDesk 800-serien finns i tre olika storlekar: Tower, Small Form Factor och Ultrakompakt.Tillförlitlighet på lång sikt
Räkna med att få den support ni behöver för att få långsiktigt värde av investeringen. Denna användningsklara dator är utformad för en lång livscykel, med upp till 30 månaders plattformsstabilitet.
Känn dig trygg. Tala med en agent när som helst och få prioriterad service på något av HP:s reparationscenter med HP Elite Premium Support, utan extra kostnad.
HP EliteDesk-datorerna har genomgått rigorösa tester för att säkerställa tillförlitligheten. Under HP Total Test-processen går datorerna igenom 115 000 timmars prestandatester för att se till att de kan hjälpa dig att få jobbet gjort

HP
170877
6 Produkter

Datablad

RAM Minne
16 GB
Flashlagring
240 GB
Skick
A

Särskilda referenser

 Snabba leveranser med DHL

Snabba leveranser med DHL

Marknadens bästa priser

Marknadens bästa priser

Support 24/7

Support 24/7