• Reducerat pris

Dell Latitude 7400 - i5-8365U, 16GB RAM, 512GB SSD, Windows 10 Pro (A)

7 992,00 kr

6 992,00 kr

Inkl. Moms:

0 kr

Art.nr :

171324

Skick : A

Kvantitet
In Stock

Processortyp
Core i5
Installerat RAM
16 GB
Lagringskapacitet
512 GB
Skärmstorlek
14 "
Upplösning
1920 x 1080
Operativsystem
Windows 10 Pro
Grafikprocessor
Intel UHD Graphics 620
5 Besökare just nu

Påplatsen-garanti fram tills 2023-01-31!

Påplatsen-garanti innebär att du får support från Dell:s lokala tekniker vanligtvis nästkommande dag där dom åtgärdar felet påplats. 
Du slipper alltså skicka in datorn och får en mycket snabbare lösning.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------              

Latitude 7400-serien är arbetsverktyget som följer dig överallt. Med sitt återvunna yttre i kolfiber ser den professionell ut på konferensbordet såväl som på cafét i stan. En av de största fördelarna med Latitude 7400-serien är funktionerna som gör att du aldrig behöver vänta på WiFi:t eller på e-posten; håll dig uppkopplad under hela arbetsdagen och slipp behöva vänta på synkronisering av e-post och seg WiFi. Kort och gott en dator som ackompanjerar dig varje dag i ditt arbete och håller dig produktiv och agil.

En modern dator med moderna portar

Med Latitude 7400-serien behöver du aldrig fippla med adaptrar för projektorer eller presentationsskärmar. Med både DisplayPort och HDMI i datorn kan du koppla upp dig mot de flesta skärmarna och projektorerna på marknaden. Förutom grymma möjligheter för bild har datorn också två USB-portar varav en med strömmatning så att du kan ladda din mobil även om datorn är avslagen - perfekt för dig som vill ladda mobilen på bussen eller tåget utan att ha datorn igång. Serien har också en standard 3.5-millimeters ljudutgång, en Thunderbolt 3- eller USB-C-port och en minneskortläsare för MicroSD-kort.

Precis rätt storlek på skärmen

För dig som vill hålla dig produktiv är 14 tum en perfekt avvägning mellan storlek och produktivitet. Upplösningen (FullHD) på skärmen är idealisk för en 14-tumsdator och gör att du slipper zooma på webbsidor och i exceldokument utan att för den delen förlora översikten i Outlook eller på intranätet. Skärmen är utvecklad för att ha så smala kanter som möjligt vilket gör att den går ner i alla typer av väskor utan att ta onödig plats. Startvikten på 1.36 kilo gör att du får med dig den i portföljen, ryggsäcken eller handväskan utan problem.

Bärbar eller stationär

Latitude 7400-serien har designats för att både användas på språng och stationärt. Dells kraftfulla dockor med Thunderbolt eller USB-C ger dig alla anslutningar du behöver för att koppla in en stationära skärmar, headset samt tangentbord & mus. Både med Thunderbolt och USB-C har du bara en liten kabel för kopplingen mellan dator och docka så att du snabbt och enkelt kan koppla ur datorn när du inser att du är 2 minuter sen till mötet

Dell
171324
4 Produkter

Datablad

Flashlagring
512 GB
Skärmstorlek
14"
Skick
A

Särskilda referenser

 Snabba leveranser med DHL

Snabba leveranser med DHL

Marknadens bästa priser

Marknadens bästa priser

Support 24/7

Support 24/7