• Ny

HP ZBook Studio G3 - i7-6820HQ, 4K UHD, 16 GB RAM, 512 GB SSD, NVIDIA Quadro M1000 4GB (A)


8 792,00 kr

Inkl. Moms:

0 kr

Art.nr :

170518

Skick : A

Kvantitet
Sista produkten i lager

  • -Enastående rakt igenom
  • -Innovation och rörlighet
  • -Kraftfulla processorer
  • -Professionella grafikkort
  • -Arbeta smartare
  • -Upprätta förbindelser
5 Besökare just nu

Bärbar dator HP ZBook Studio G3 Mobile Workstation

HP ZBook Studio G3 Mobile Workstation Core i7 16GB 512GB SSD 15.6" passar utmärkt till ditt företag tack vare sin höga prestanda och snygga design. Denna bärbara dator har så mycket som 512GB SSD-minne, kraftfull Intel-processor samt upp till 16 GB RAM-minne.
Datorn väger under 2 kg men har trots sin ringa vikt väldigt mycket kraft. Har du frågor om denna dator eller andra produkter från HP är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.


Briljant inifrån och ut

Ge ett djärvt intryck med innovativ stil och minutiöst designad prestanda.

HP ZBook Studio med startvikt på 1,99 kg, 18 mm tunn, har en designprofil perfekt för varje mobil yrkesperson, i ett chassi med diamantskurna kanter, CNC-fräst aluminium och formgjuten magnesium.

På insidan får du imponerande prestanda med en kombination av Intel Core i7-6820HQ, 512GB SSD lagringsutrymme, 16GB RAM-minne, dubbla Thunderbolt ™3 och en stilren HP DreamColor UHD-display.

HP ZBook Studio: förändrar sättet du arbetar med en mobilarbetsstation på.

Skapa din perfekta arbetsstation.

Se allt klart med en kristallklar 4K UHD-skärm med HP DreamColor för applikationer där färg är viktigt. Dessutom arbetar du smartare genom att välja NVIDIA® Quadro®-grafikmöjligheter som ökar din produktivitet ett snäpp.

Skapa ordning.

HP ZBook Studio G3 arbetar gränslöst med HP ZBook Dock med Thunderbolt 3 för att snabbt ladda, ansluta och överföra data och även erbjuda tillgång till ytterligare tio portar på dockningsstationen för bland annat Thunderbolt™ 3, HDMI och mycket mer. Föreställ dig att du kan ansluta dubbla 4K-skärmar till ett fast nätverk med en enda sladd från din mobila arbetsstation till din dockningsstation.

Få tillgång till din arbetsstation eller serverbaserade grafiktunga applikationer och samarbeta på distans i realtid från valfri dator, tunn klient eller Windows®-platta med HP Remote Graphics Software (RGS) som ingår utan extra kostnad.

Kommer med HP Z-DNA

Jobba tryggt med vetskap om att 30 år av omfattande tester ingått i utvecklingen av HP ZBook Studio. Njut av stabil programvara och hårdvara med ISV-certifiering för dina applikationer och en systemdesign som är pålitlig, designad för att klara tester enligt MIL-STD 810G och som utstått 120 000 testtimmar i HPs totala testprocess.

Den inbyggda Trusted Platform Module (TPM) och tillvalet fingeravtrycksläsare5 hjälper till att säkra data, e-post och användarinformation.

Optimera din HP ZBook Studio för maxprestanda med HP Performance Advisor som konfigurerar ditt system med uppdaterade inställningar och drivrutiner för just din applikation. Också inkluderad utan extra kostnad

HP
170518
1 Produkt

Datablad

RAM Minne
16 GB
Flashlagring
512 GB
Skärmstorlek
15"
Skick
A

Särskilda referenser

 Snabba leveranser med DHL

Snabba leveranser med DHL

Marknadens bästa priser

Marknadens bästa priser

Support 24/7

Support 24/7