• Ny

Dell Latitude 7490 - i5-8250U Quadcore, 8GB RAM, 256GB SSD, Windows 10 Pro (A)


8 990,00 kr

Inkl. Moms:

0 kr

Art.nr :

170769

Skick : A

Kvantitet
In Stock

-14" Full HD IPS
-Fyrkärnig Intel Core i5
-8 GB RAM
-256 GB SSD
-Windows 10 Pro
-Intel UHD Graphics 620
5 Besökare just nu

Påplatsen-garanti fram tills 2022-03-08!

Påplatsen-garanti innebär att du får support från Dell:s lokala tekniker vanligtvis nästkommande dag där dom åtgärdar felet påplats.
Du slipper alltså skicka in datorn och får en mycket snabbare lösning.

                                                                                                                                                                                                                                                          Ta med kontoret överallt.

Med Latitudes överlägsna säkerhet, mångsidighet och tillbehör kan du förbättra dit arbetssätt eftersom dina framgångar är beroende av att du kan upprätthålla samma produktivitet som om du arbetade på kontoret, oavsett vart ditt arbete tar dig.

Förstklassiga material: Unibody-konstruktionen ger enheten en sömlös design och mycket hög hållbarhet. Dessutom har den en mjuk ytfinish och du kan välja till en baksida i vävd kolfiber. Enkel inloggning: Aktivera Windows Hello via IR-kameran för enkel och säker åtkomst via ansiktsigenkänning (tillval). Smidig och exakt: En uppgraderad styrplatta med hög precision från Microsoft ger förbättrade pek- och sveprörelser.


En fantastisk skärm som räcker hela dagen
Se vilken skillnad: En högupplöst skärm med pekfunktion som tillval gör det enkelt att se och hantera det du arbetar med. Byggd med fantastisk upplösning: Den heltäckande pekskärmen på 14" är utrustad med full HD (1920×1080) och OTP-paneler (on cell touch panel) samt harts-antireflexbehandling som bidrar till en minskad vikt och fantastisk visning. Räcker hela dagen: Arbeta tryggt med en bärbar dator vars batteri räcker hela dagen och som har förbättrad webbsurfning och tid för videouppspelning. Dessutom en ny lågenergipanel som ökar batteritiden ytterligare. Gott om kraftresurser: Få 35 % högre prestanda med 8:e generationens processorer från Intel™ och PCIe SSD som tillval.


Flexibla dockningsalternativ
Dell Business Dock | WD15: Ladda din Latitude och anslut upp till två full HD-skärmar och andra tillbehör med en enda DisplayPort™ över USB Type-C-kabel. Dell Business Dock med skärmstativ: Skapa en renare arbetsyta med ett integrerat docknings- och skärmstativ som gör det möjligt att använda dubbla full HD-skärmar via en USB-C-anslutning.

Dell
170769
4 Produkter

Datablad

RAM Minne
8 GB
Flashlagring
256 GB
Skärmstorlek
14"
Skick
A

Särskilda referenser

 Snabba leveranser med DHL

Snabba leveranser med DHL

Marknadens bästa priser

Marknadens bästa priser

Support 24/7

Support 24/7