• På rea!

Lenovo ThinkPad X1 Carbon G5 - i5-7300U, 16GB RAM, 256GB SSD, Windows 10 Pro, Kampanjpris (A)

8 990,00 kr

5 990,00 kr

Inkl. Moms:

0 kr

Art.nr :

171629

Skick : A

Kvantitet
In Stock

Supertuff och ultralätt.

Nya X1 Carbon har kolfiberförstärkt chassi och är precis lika tålig som föregångaren. Den har dessutom mindre format och är lättare och tunnaare än någonsin. Ändå är den packad med mer kraft än någonsin:

Windows 10 Pro, sjunde generationens Intel® Core™-processorer, blixtsnabb Thunderbolt 3 och 14-tums Full HD-bildskärm.

5 Besökare just nu

 

ThinkPad X1 Carbon

Comprar Thinkpad X1 Carbon

 

Vänj dig vid att kolla väskan.

Nya X1 Carbon är vår minsta och tunnaste Ultrabook™ hittills, med bara 1,14 kg och 15,95 mm. Så kanske måste du se efter i väskan en extra gång att den verkligen är med.

Bärbarhet utan kompromisser.

Med tio procents mindre format än tidigare generationer är nya X1 Carbon enklare att hålla, bära och ta med dig överallt. Det bästa av allt? Vi har packat in ännu större processorkraft, mer minne och mer lagringsutrymme för alla dina företagsbehov. Dessutom har vi lyckats behålla 14-tums bildskärmen – i Full HD – i ett 13-tumschassi. Det kan man kalla innovation.

Nya Lenovo ThinkPad X1 Carbon är ultratunn och ultralätt.

Skyddad hela dagen.

Med kolfiberförstärkt chassi i fyra lager och skyddsbur i magnesiumlegering för extra styrka är nya X1 Carbon designad för att klara allt den utsätts för. Denna bärbara dator har testats enligt tolv specifikationer i militärklass och fler än 200 hållbarhetskontroller och tål allt från utspilld dryck till fall och stötar. X1 Carbon klarar både dagarna på jobbet och dagarna på språng.

Uppkopplad även när du inte är det.

Även när det saknas Wi-Fi-anslutning har nya X1 Carbon tillgång till LTE-A (4G) – så att du alltid kan koppla upp dig och komma åt alla dina data och appar i molnet.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon har testats enligt tolv specifikationer i militärklass och 200 kvalitetskontroller.

Från 0 till 80 på 60.

X1 Carbon levererar **upp till 15,5 timmars batteritid. Och om batteriet börjar ta slut ger snabbladdningsfunktionen 80 % kapacitet på bara en timme. Så medan du äter lunch eller tar en paus kan du enkelt ladda batteriet för mer än tolv timmar.

Dundrande prestanda.

X1 Carbon bygger på Intel® Thunderbolt™ 3 – tekniken som ger dig blixtsnabb Thunderbolt till USB-C på upp till 40 Gbit/s. Anslut en kabel från USB-C-porten till en Thunderbolt 3-förberedd enhet och få fyra gånger så mycket databandbredd och dubbelt så mycket videobandbredd som med andra typer av portar, plus strömförsörjning. Du får alltså både Thunderbolt, USB-C och DisplayPort. Du kan dessutom ansluta upp till två 4K-bildskärmar via Thunderbolt-dockningsstationen.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon bygger på blixtsnabb Thunderbolt 3-teknik.

Rena magin, fast på riktigt.

Tänk dig att du går fram till din X1 Carbon och att enheten automatiskt ansluts till bildskärm, externt tangentbord och mus. Eller att du går in i konferensrummet och presentationen visas på skärmen efter bara någon sekund, med högtalarna anslutna. Med ThinkPad WiGig-dockningsstationen behöver du inte trassla med kablar och trådanslutning.

Hjulet är uppfunnet en gång för alla.

Lenovo har levererat fler än hundra miljoner ThinkPad, alla med vårt prisvärda och ergonomiska tangentbord med hög precision. X1 Carbon bjuder på samma legendariska interaktion som IT-proffs och slutanvändare har kommit att älska och förvänta sig av ThinkPad – hela dagen, varje dag.

WiGig-dockningsstationen ger automatisk trådlös anslutning av kringutrustning till Lenovo ThinkPad X1 Carbon.

Glöm bort ditt lösenord!

Med Windows Hello behöver du inte komma ihåg ett enda lösenord till. Logga in på din bärbara dator genom att helt enkelt sätta fingret på fingeravtrycksläsaren eller använda den nya infraröda kameran (tillval) med avancerad ansiktsigenkänningsteknik.

Less is more.

X1 Carbon finns tillgänglig med Microsoft Windows 10 Pro Edition. Inga fler provprogram och oönskade appar. Inga fler störningsmoment – och enkel provisionering för IT-proffs.

Logga in på Lenovo ThinkPad X1 Carbon med ditt ansikte eller fingeravtryck.Log in to  the Lenovo ThinkPad X1 Carbon with your face or your fingerprint.

 

Lenovo
171629
6 Produkter

Datablad

RAM Minne
8 GB
Flashlagring
256 GB
Skärmstorlek
14"
Skick
A

Särskilda referenser

 Snabba leveranser med DHL

Snabba leveranser med DHL

Marknadens bästa priser

Marknadens bästa priser

Support 24/7

Support 24/7