• Ny

Lenovo ThinkPad X1 Carbon G4 - FHD IPS, i7-6500U, 8GB RAM, 256GB SSD, Windows 10 Pro (B)


6 792,00 kr

Inkl. Moms:

0 kr

Art.nr :

170780

Skick : B

Kvantitet
Sista produkten i lager

Ultratunn. Ultralätt. Ultratålig. För en genomsnittlig Ultrabook™ kan det låta som om dessa attribut inte kan kombineras. 
Men X1 Carbon ligger långt före genomsnittet. Den har ett kolfiberförstärkt chassi och klarar hållbarhetstester i extrema miljöer.

5 Besökare just nu
 • Tunn och lätt utan kompromisser ...

  Den nya X1 Carbon väger från endast 1,18 kg, vilket gör den till världens lättaste 14-tums Ultrabook™ för företag. Och eftersom den är 16,5 mm tunn är det dessutom mycket enkelt att bära den.

  we-quote.png Lättaste 14-tums Ändå ” — LAPTOP ,3 januari 2016

  Men MIL-SPEC-testad

  Nya X1 Carbon är konstruerad med kolfiber i satellitkvalitet och är därmed den starkaste ThinkPad som någonsin tillverkats. Faktum är att vi genomför nästan ett dussin tester mot militära specifikationer – under extrema förhållanden med damm, vibrationer, värme, kyla, höjd, fuktighet, solstrålning och svampar. Du kan förlita dig på att ThinkPad håller oavsett vad den utsätts för.

  Och det bakgrundsbelysta tangentbordet kan dessutom klara utspillda vätskor, precis som man förväntar sig av en ThinkPad X1 Carbon.

  Testerna enligt militära specifikationer utgör ingen garanti för kapacitet under dessa miljöförhållanden.

  X1 Carbon är ultralätt och väger endast från 1,18 kg.
  X1 Carbon är ultratunn, ultralätt och ultrastark

  Förbli urkopplad

  Med X1 Carbon kan du förbli ansluten och samtidigt urkopplad hela dagen och in på kvällen, eftersom batteriet varar upp till 11 timmar*.

  * Baserat på tester av tre produktkonfigurationer med MobileMark 2014. Batteritiden varierar beroende på inställningar, användning och andra faktorer.

   

  Anslut var och när som helst med 4G LTE-A och förbli urkopplad i upp till 11 timmar
  Förbli urkopplad med upp till 11 timmars batteritid

  Höga prestanda

  Den nya X1 Carbon levereras med Windows 10 Pro och sjätte generationens Intel® processor med vPro – med massor av hanteringsfunktioner och förbättrad säkerhet.  Dessutom är X1 Carbon certifierad för Skype for Business, med inbyggda högtalare och Dolby®-ljud och en HD-webbkamera som gör det enkelt att hålla konferenssamtal och videochattar.

  Ultrasnabba lagringsalternativ

  Med ultrasnabb PCIe NVMe-baserad SSD-lagring från Samsung kan du öppna filer och appar mer än två gånger snabbare än med en SATA-baserad SSD*.

  * Resultaten representerar totala prestanda i Storage Access-testet som utvärderar läs-/skrivprestanda i tio appar. PCIe NVME-baserad SSD är en tillvalskonfiguration. Produkten kan även konfigureras med en vanlig p- eller SATA-baserad SSD.

  ThinkPad X1 Carbon är utrustad med funktioner för företag, t.ex. certifiering för Skype for Business
  ThinkPad X1 Carbon är certifierad för Skype for Business

  Fantastisk skärm

  En reflexfri Full HD-display ger tydligare text, mer detaljerade bilder och verklighetstrogna färger. Skärmen har IPS-teknik som gör att du kan titta på skärmen från nästan 180 grader. Den är dessutom smutsavvisande.

  we-quote.png En praktisk, trådlös enhet för stationär dockning ” — Tom’s Hardware ,3 januari 2016

  Extra säkerhet

  Dina data är kritiskt viktiga och därför har vi förbättrat säkerheten för att ge dig bättre skydd än någonsin tidigare. X1 Carbon är utrustad med en Touch Sensor-fingeravtrycksläsare som är mer tillförlitlig och exakt än vanliga kortläsare. Denna Ultrabook® omfattar dessutom Trusted Platform Module (TPM) – ett specialchip som är utformat för att göra maskinvaran säker.

  we-quote.png Lenovo X1-sortimentet har alltid stått för hållbar design och avancerade komponenter ” — GottaBeMobile ,4 januari 2016

  ThinkPad X1 Carbon har en reflexfri 2K-skärm (2 560 x 1 440)
  2K-skärmen erbjuder mer detaljerade bilder och verklighetstrogna färger

Lenovo
170780
1 Produkt

Datablad

RAM Minne
8 GB
Flashlagring
256 GB
Skärmstorlek
14"
Skick
B

Särskilda referenser

 Snabba leveranser med DHL

Snabba leveranser med DHL

Marknadens bästa priser

Marknadens bästa priser

Support 24/7

Support 24/7