Lenovo ThinkCentre M910x - i7-7700, 16GB RAM, 512GB SSD, Windows 10 Pro (A)


6 392,00 kr

Inkl. Moms:

0 kr

Art.nr :

171117

Skick : A

Kvantitet
In Stock

TÄNK STORT MED EN LITEN DATOR
  • Litet format, stor kraft
  • Modulär design
  • Stabilitet hela livstiden
5 Besökare just nu


Litet format, stor kraft

M910x Tiny är 96 % mindre än en traditionell torndator och extremt kompakt. Denna lilla stationära dator får plats i princip var som helst och kan placeras antingen liggande eller stående. Fäst den på väggen, bakom bildskärmen eller kanske under skrivbordet. Du kan till och med driva digital skyltning med en dator som är enkelt att dölja. Den ger tillförlitlig prestanda i proffsklass och frigör värdefullt utrymme på skrivbordet.

Lenovo ThinkCentre M910x Tiny with monitor, wireless keyboard, and mouseMed ThinkCentre M910x Tiny kan du skapa din egen modulära allt-i-ett-dator. Anslut helt enkelt Tiny till ThinkCentre Tiny-in-One-bildskärmen (TIO). Håll kostnaderna nere genom att uppgradera bildskärmen och processorn separat och få ut mer av dina investeringar över tid.

Lenovo ThinkCentre M910x Tiny, back ports detail view

Låt dig inte luras av det blygsamma formatet. ThinkCentre M910x Tiny är en dvärg som beter sig som en jätte. Den är utrustad med sjunde generationens Intel® Core™-processor och PCIe SSD-lagring så att du kan starta datorn blixtsnabbt och läsa in filer ännu snabbare. Processorintensiva uppgifter som multimedia, grafisk design och avancerade beräkningar är hur enkla som helst.

Lenovo ThinkCentre M910x Tiny positioned vertically in stand, along with monitor, keyboard, and mouseHjälp en knapptryckning bort

Med högpresterande Intel® Core™ vPro™-processorer kan IT-teamet komma åt företagets datorer på distans. De kan enkelt implementera programuppdateringar eller korrigeringsfiler i alla datorer i nätverket, vilket sänker administrationskostnaden och minskar tiden på plats hos slutanvändarna.

Lenovo ThinkCentre M910x Tiny positioned vertically, in stand, front view

Med Intel® SIPP (Stable Image Platform Program) har din ThinkCentre M910x Tiny garanterad tillgång till plattformen i minst tolv månader. Så att du kan hantera datorns livscykel och hålla nere kostnaderna.

Lenovo ThinkCentre M910x Tiny in stand, front right side view

Byggd för företag – testad för din livsstil

ThinkCentre M910x Tiny är konstruerad för att fungera i alla typer av miljöer. Den ingår i Think-familjen, vilket betyder att den har testats enligt militärspecifikationer och genomgått 200 stränga kvalitetskontroller. Denna enhet klarar alla miljöer, från arktisk kyla på 20 minusgrader till ökenhetta på 60 plusgrader.

Lenovo ThinkCentre M910x Tiny horizontally positioned, front view
Lenovo
171117
5 Produkter

Datablad

RAM Minne
16 GB
Flashlagring
512 GB
Skick
A

Särskilda referenser

 Snabba leveranser med DHL

Snabba leveranser med DHL

Marknadens bästa priser

Marknadens bästa priser

Support 24/7

Support 24/7