Lenovo ThinkPad P50 - 4K IPS, i7-6820HQ, Quadro M1000M, 32GB RAM, 512GB SSD, Windows 10 Pro (B+)


9 592,00 kr

Inkl. Moms:

0 kr

Art.nr :

171129

Skick : B+

Kvantitet
Sista produkten i lager

-15,6" 4K UHD IPS-display
-Sjätte generationens i7 processor
-32GB RAM-minne som klarar av hög belastning av krävande program
-Tystlåten och blixtsnabb SSD-disk på 512 GB
-Dolby® Home Theater högtalare
-2GB grafikminne med NVIDIA Quadro M1000M

5 Besökare just nu

Thunderbolt™ 3-port


Thunderbolt är en revolutionerande anslutningsteknik som ger samtidigt stöd för bildskärmar med hög upplösning och högpresterande dataenheter via en enda kompakt port. Anslut din bärbara dator enkelt till flera skärmar och enheter via en enda kabel och sedan kan du synkronisera och säkerhetskopiera med upp till 10 Gbps hastighet (två gånger snabbare än USB 3.0), spela in och redigera flera okomprimerade videoströmmar i realtid och kedjekoppla dina enheter för att förenkla arbetsflödet.

thinkpad-p50-inline-1.jpg

ISV-certifikat


Eftersom proffsen i olika branscher kräver beprövade prestanda och stabil programvara har fler än 100 appar testats och certifierats av branschledande oberoende programleverantörer (ISV).

4K-display med IPS-teknik


In-Plane Switching (IPS) LCD-skärmar med hög ljusstyrka. IPS-teknik ger livfulla färger och nästan 180 graders betraktningsvinkel.

thinkpad-p50-inline-2.jpg


Intel® vPro-teknik


Gör hanteringsfunktioner på företagsnivå ännu mer bekväma och kostnadsbesparande. Hantera, skydda, reparera eller hitta dina utspridda bärbara datorer oavsett var du befinner dig.

Prisbelönt tangentbord med pekplatta i ny design


Det legendariska, ergonomiska och spillsäkra ThinkPad-tangentbordet i helstorlek är känt för sin kompletta tangentuppsättning, utmärkta känsla samt TrackPoint®-pekenhet. Det är optimerat för Windows med praktiska multimediaknappar, LED-statuslampor, funktionslås och direkt åtkomst till visning av appar. Nästa generations stora pekplatta har ökad användbarhet och större motstånd mot slitage. Den omfattar dessutom tre knappar för professionell tillämpning i arbetsstationsklass som kräver dessa extra funktioner. Den förbättrade bakbelysningen gör det bekymmersfritt att arbeta när det är mörkt.

thinkpad-p50-inline-3.jpg

Stereohögtalare med Dolby® Home Theater®


Ökad tydlighet och maximerad ljudvolym utan distorsion – upplev klara, tydliga, djupa surroundljudupplevelser via de inbyggda stereohögtalarna. Nu finns biografens fulla kraft och nyanser och närheten från ett liveuppträdande i din ThinkPad.

Funktioner

  • ISV-certifierad för fler än 100 appar
  • Stort minne och SSD-lagringsutrymme utan motstycke
  • Hållbarhetstestad mot elva militära specifikationer
  • Intel® Thunderbolt™-port för snabbast möjliga anslutningar
Lenovo
171129
1 Produkt

Datablad

RAM Minne
32 GB
Flashlagring
1 TB
Skärmstorlek
15"
Skick
B+

Särskilda referenser

 Snabba leveranser med DHL

Snabba leveranser med DHL

Marknadens bästa priser

Marknadens bästa priser

Support 24/7

Support 24/7