Om Teknikfix:

Med mångårig erfarenhet inom data & IT utför vi felsökningar, reparationer, uppgraderingar och erbjuder service av datorer, telefoner och kringutrustning.

Varför ska du välja Teknikfix? Vi ger dig alltid 1 års garanti på alla produkter, både nytt och begagnat. Med 15 års erfarenhet inom IT/Data kan vi lösa de flesta av dina problem och behov.

Välj Teknikfix om du söker några som kan branschen, är mycket trevliga, tillmötesgående, arbetar snabbt, sätter kunderna främst och älskar nya utmaningar. Teknikfix – Vi fixar tekniken!

Alltid 1 års garanti på nytt & begagnat!

Prisgaranti!

Alltid snabba leveranser!

Få ut mycket mer för pengarna!

Kostnadsfri support & felsökningar!

Kunnig personal & ett gott rykte över hela Sverige!

Stabila IT-lösningar

Här på TeknikFix strävar vi efter att ge våra kunder personliga och långsiktiga lösningar.

Vi strävar alltid efter att göra det lilla extra för våra kunder vid varje tillfälle, men en stark och rolig kundkontakt.

Vårt mål

Vårt mål som verksamhet är att växa i linje med att vår kundbas växer.

Vi strävar alltid om att erbjuda en exceptionell service och erbjuda ett fantastiskt resultat åt våra kunder. TeknikFix AB har ett tillväxtmål 2017 på 10%.

Erfarenhet – 20 år i branschen

Med över 15 års erfarenhet så har vi styrkan och kompetens att erbjuda produkter med en exceptionell prestanda och där vi även löser de flesta problem som kan dyka upp med din dator. Utöver detta så jobbar vi ständigt för att utvecklas som leverantör inom fler områden inom elektronikmarknaden.

TeknikFix sverige AB ägs av City stormarknad Sweden AB

Organisationsnummer (556592-5624)

Företagsnamn (City Stormarknad Sweden AB)

Registrerad bolagsadress (Ringvägen 90, 118 60 Stockholm)

Recensioner

"Jag är tacksam för företag som hjälper konsumenter att handla second-hand även inom elektronik. Vi behöver alla hjälpas åt för att minska trycket på vår planet - tack TeknikFix för att ni hjälpte mig göra ett bättre val! "

Gustav

"Köpte en begagnad Macbook pro av Teknik Fix. Hade kontakt innan och fick en tydlig, bra och kunnig beskrivning på hur jag kunde välja. Datorn levererades i orginalkartong och fungerade precis som förväntat. Har varit i kontakt med företaget om några frågor efteråt och servicen är verkligen bra! Så här borde alla företag fungera! "

Tage

"TeknikFix ger ett mycket gott intryck med bra leveranser, mycket god service. Ett engagemang utöver det vanliga när det gäller att lösa olika problem som uppstår. Trevlig kommunikativ personal med inriktning att göra varje kund nöjd. Jag kan varmt rekommendera detta företag. "

Jonny

"Trevlig personal, väldigt snabb leverans och fick svar på mailen efter 5 minuter klockan 18.30 på en fredag! "

Johan

"Snabb och grym service! Bemöter kunderna på ett oerhört trevligt sätt och sätter kundernas önskemål i första hand."

Linnea

"Fantastisk service, fick fjärrhjälp med min dator och personalen löste problemet inom 5 minuter helt underbart."

Linnea

"Fantastisk service, fick fjärrhjälp med min dator och personalen löste problemet inom 5 minuter helt underbart."

Ivan

"Extremt nöjd med servicen. Väldigt bra kundbemötande. Köpte en dator och fick den levererad direkt samma dag. Rekomederarstarkt!"

Nikki