Lenovo ThinkPad X380 Yoga - i5 8:Gen QC, 8 GB DDR4, 256GB SSD, Windows 10 Pro (B+)


6 392,00 kr

Inkl. Moms:

0 kr

Art.nr :

170968

Skick : B+

Kvantitet
Sista produkten i lager

Snabbfakta

Processortyp
Core i5
Installerat RAM
8 GB
Lagringskapacitet
256 GB
Skärmstorlek
13.3 "
Upplösning
1920 x 1080
Pekskärm
Ja (10-punkters multi-touch)

Penna medföljer ej!
5 Besökare just nu
 • En IT-administratörs dröm

  Det är enkelt, snabbt och säkert att logga in – tryck bara med fingret eller rikta IR-kameran (tillval) mot ditt ansikte och använd Windows Hello. Fingeravtrycksläsaren med bedrägeriskyddsteknik sätter dessutom stopp för biometrisk hackning. Det innebär att bilden av fingeravtrycket sparas på chippet, och därför skickas det inte iväg för autentisering av inloggningsuppgifterna när du loggar in.

  Dina data skyddas också via dTPM (discrete Trusted Platform Module), som krypterar dina uppgifter. Och om inte det skulle räcka för att få alla IT-administratörer att älska nya X1 Yoga kommer de säkert att gilla ThinkPads FIDO-autentiseringskapacitet.

  Fast Identity Online – FIDO – möjliggör ännu säkrare autentisering där dina åtkomstuppgifter vävs in i tre skyddande lager. FIDO-autentisering skyddar dina inloggningsuppgifter på nätet, till exempel när du loggar in på webbplatser som Facebook eller Google eller betalar via PayPal eller Visa. Denna globala lösning skyddar onlinetjänster bättre, minskar kostnaderna för företagen och är enklare och säkrare för användarna.

  Använd den på ditt sätt

  ThinkPad X380 Yoga har ett 360-graders gångjärn så att du kan lägga den platt, vika upp den eller använda den på det sätt som passar bäst. X380 Yoga har ett läge som passar dig oavsett om du sitter i en trång flygplansstol, på ett skakigt tåg eller hemma i soffan.

  Släpp loss kreativiteten

  ThinkPad X380 Yoga har en inbyggd och uppladdningsbar penna så att du aldrig behöver vara orolig för att tappa bort den, få slut på bläck eller behöva batterier. Gör anteckningar. Skissa på din senaste design. Underteckna dokument. Skriv kommentarer i dina dokument.

  Lenovo ThinkPad X380 Yoga in Tablet, Laptop and Tent Mode

  Mångsidig produktivitet på språng

  Trots sitt kompakta format har ThinkPad X380 Yoga högre prestanda än tidigare modeller. Den skryter med åttonde generationens Intel® Core™-processor, snabb PCIe SSD-lagring, en Thunderbolt™-port, innovativa säkerhetsalternativ och RapidCharge-batteri. X380 Yoga ger dig resurserna du behöver för att driva verksamheten framåt.

  Från 0 till 80 på 60

  ThinkPad X380 Yoga levererar **upp till 13,6 timmars batteritid. Och om batteriet håller på att ta slut går det att ladda till 80 % kapacitet på bara en timme tack vare RapidCharge. Så medan du äter lunch eller väntar på nästa flyg i en timme kan du enkelt ladda batteriet för mer än tio timmar.

  Lenovo ThinkPad X380 Yoga Open 180 Degrees

  Håll nyfikna ögon borta

  Datasäkerheten är viktigare än någonsin. Därför har vi gett X380 Yoga en mängd säkerhetsalternativ. Fingeravtrycksläsaren med Match-on-Chip ger dig säker inloggning utan besvärliga lösenord. IR-kameran som tillval ger dig dessutom enkel ansiktsinloggning via Windows Hello.

  Lenovo ThinkPad X380 Yoga Top View with Close Up of Fingerprint Reader

  Glöm dongeln

  Det kan vara knepigt att koppla upp sig på resande fot – eller till och med i konferensrummet. Därför har vi försett ThinkPad X380 med gott om kontakter – bland annat Thunderbolt, USB 3.0 och HDMI.

  Tål det mesta

  Moderna bärbara datorer måste klara ett liv på språng, från spill och stötar till att tappas i marken. ThinkPad X380 Yoga klarar det. Den har testats enligt tolv MIL-SPEC-krav och genomgått fler än 200 hållbarhetstester. X380 Yoga klarar både dagarna på jobbet och dagarna på språng.

  Lenovo ThinkPad X380 Yoga Side Views with USB Port Close Up
Lenovo
170968
1 Produkt

Datablad

RAM Minne
8 GB
Flashlagring
256 GB
Skick
B+

Särskilda referenser

 Snabba leveranser med DHL

Snabba leveranser med DHL

Marknadens bästa priser

Marknadens bästa priser

Support 24/7

Support 24/7