• Reducerat pris

Dell Precision 5530 - i7-8850H, 16GB RAM, 512GB SSD, NVIDIA Quadro P1000 4GB, bakbelyst tangentbord, Windows 10 Pro

14 392,00 kr

11 392,00 kr

Inkl. Moms:

0 kr

Art.nr :

170458

Skick : A

Kvantitet
Sista produkten i lager

5 Besökare just nu

Lika mycket kraft som du har idéer


Upplev ohämmad innovation med tunnare och lättare förstklassiga mobila Dell Precision workstation-datorer. Med de senaste Intel® Core™ och Xeon® processorerna med 6 kärnor, blixtsnabbt minne och professionell grafik. Dell Precision-serien är framtagen med kraft som utmanar även din uppfinningsrikedom.


laptop-precision-5530-2.jpg

Fantastisk är en underdrift.

Fantastisk design: En av Dells tunnaste och lättaste mobila workstation-datorer – prestanda har aldrig sett bättre ut. Den tunna och kompakta designen finns tillgänglig i Platinum Silver eller Brushed Onyx och rymmer en 15,6-tums skärm i ett 14-tums chassi.

Fenomenal skärm: En InfinityEdge-skärm med 4K PremierColor säkerställer klar och praktiskt taget ramlös visning, medan nya IGZO 4-skärmalternativ ger bättre kontrastförhållanden, stöd för pekteknik och bildkvalitet med upp till två timmar bättre strömförbrukning.

Utformad för att förbättra ditt arbete

Snabbare arbetsflöde: Den senaste 8:e generationens Intel® Core™ och Xeon® processorer med sex kärnor, inklusive vår första Intel® Core™ i9 någonsin i en mobil workstation-dator, ger kraften för maximal prestanda, även när du använder krävande professionell programvara.

Professionell grafik: Förbättra prestanda för extrema grafikprogram med nästa generations professionella grafikkort upp till NVIDIA® Quadro® P2000. En intensiv grafikuppgradering i en extremt mobil design.

Snabbare minne: Snabba upp arbetsflödet med ökad 2 666 MHz minneshastighet på upp till 32 GB.
Utbyggbar lagring: Öppna, överför och lagra stora 3D-, video- och multimediefiler snabbt och enkelt med upp till 3 TB SSD-lagring. En ovanlig funktion på mobila workstation-datorer med en så lätt och tunn ram.

Enkel kontorsintegration: Med Thunderbolt type-C med x4 PCIe- och HDMI 2.0-portar kan du ansluta dig till allt som behövs.
Revolutionerande värmeteknik: Det här kylningssystemet har dubbla fläktar som förbättrar luftflödet och håller systemet svalt under tung arbetsbelastning.


laptop-precision-5530-4.jpg

Öka produktiviteten med Dell Precision Optimizer

Prestanda: Dell Precision Optimizer kommer kostnadsfritt med din Dell Precision workstation-dator och ger snabbare optimering av program, med ett enda klick, jämfört med HP Advisor*. Det finjusterar också automatiskt din workstation-dator för att köra populära ISV-program med otroliga hastigheter, har automatiska systemuppdateringar och ger analyser som förebygger resursflaskhalsar.


Anpassad premiumprestanda: Uppgradera till den nya premiumversionen av Dell Precision Optimizer, världens första AI-baserade programvara för prestandaoptimering av workstation-datorer*. Det här programmet lär sig hur användarspecificerade program används, identifierar optimeringsmöjligheter med hjälp av maskininlärning och utför prestandaförbättringar.


saeker.jpg

Säker

Dell tillhandahåller innovativa datasäkerhetslösningar som uppfyller säkerhetsutmaningar och affärsproblem för att skydda din viktigaste och mest utsatta tillgång – dina data. Med Dells datasäkerhetslösningar kan slutanvändarna arbeta var och hur de vill i vetskap om att deras data är skyddade. Dell Data Guardian skyddar data var de än befinner sig och Dell Endpoint Security Suite, med teknik från Cylance, stoppar upp till 99 procent av skadlig kod.


Lätthanterlig

En del av Dells mest hanterbara produktserie kommersiella datorer innehåller det kostnadsfria verktyget Dell Client Command Suite som ger dig flexibla och automatiserade BIOS-inställningar och systemkonfigurationer. Tillägg för vPro (tillval) möjliggör out-of-band-systemhantering.


laetthanterlig.jpg


tillfoerlitlig.jpg

Tillförlitlig

Den mobila Dell Precision workstation-datorn har genomgått MIL-STD 810G-tester, vilket säkerställer hållbarhet och tillförlitlighet oavsett arbetsmiljö.

Dell
170458
1 Produkt

Datablad

RAM Minne
16 GB
Flashlagring
1 TB
Skärmstorlek
15"
Skick
A

Särskilda referenser

 Snabba leveranser med DHL

Snabba leveranser med DHL

Marknadens bästa priser

Marknadens bästa priser

Support 24/7

Support 24/7