• På rea!
  • Lenovo X1 Carbon Gen 5 - CI5 7:GEN - 8GB- 512 GB SSD - Onsite Garanti (A+)
  • Lenovo X1 Carbon Gen 5 - CI5 7:GEN - 8GB- 512 GB SSD - Onsite Garanti (A+)
Lenovo X1 Carbon Gen 5 - CI5 7:GEN - 8GB- 512 GB SSD - Onsite Garanti (A+)

Lenovo X1 Carbon Gen 5 - CI7 7:GEN - 16 GB RAM - 512 GB SSD - 4G - FHD- Windows 10 Pro(A)

11 192,00 kr

9 192,00 kr

Inkl. Moms:

0 kr

Art.nr :

170788

Skick : A

Kvantitet
Sista produkten i lager

Lenovo har levererat fler än hundra miljoner ThinkPad, alla med vårt prisvärda och ergonomiska tangentbord med hög precision.

X1 Carbon bjuder på samma legendariska interaktion som IT-proffs och slutanvändare har kommit att älska och förvänta sig av ThinkPad – hela dagen, varje dag.

5 Besökare just nu

Nya X1 Carbon har kolfiberförstärkt chassi och är precis lika tålig som föregångaren. Den har dessutom mindre format och är vår lättaste och tunnaste X1 Carbon någonsin.
Ändå är den packad med mer kraft än någonsin: Windows 10 Pro,
sjunde generationens Intel® Core™-processorer, blixtsnabb Thunderbolt 3 och 14-tums FHD-bildskärm.


Vänj dig vid att kolla väskan.

Nya X1 Carbon är vår minsta och tunnaste Ultrabook™ hittills, med bara 1,13 kg och 15,95 mm höjd i nerfällt läge. Så kanske måste du se efter i väskan en extra gång att den verkligen är med.

Bärbarhet utan kompromisser.


Med tio procents mindre format än tidigare generationer är nya X1 Carbon enklare att hålla, bära och ta med dig överallt. Det bästa av allt? Vi har packat in ännu större processorkraft, mer minne och mer lagringsutrymme för alla dina företagsbehov. Dessutom har vi lyckats behålla 14-tums bildskärmen – nu Quad-HD (tillval) – i ett 13-tumschassi. Det kan man kalla innovation.

thinkpad-x1-carbon-g5-inline-1.png

Skyddad hela dagen.


Med kolfiberförstärkt chassi i fyra lager och skyddsbur i magnesiumlegering för extra styrka är nya X1 Carbon designad för att klara allt den utsätts för. Denna bärbara dator har testats enligt tolv specifikationer i militärklass och fler än 200 hållbarhetskontroller och tål allt från utspilld dryck till fall och stötar. X1 Carbon klarar både dagarna på jobbet och dagarna på språng.

thinkpad-x1-carbon-g5-inline-2.png

Från 0 till 80 på 60.


ThinkPad X1 Carbon levererar upp till 15,5 timmars batteritid. Och om batteriet börjar ta slut ger snabbladdningsfunktionen 80 % kapacitet på bara en timme. Så medan du äter lunch eller tar en paus kan du enkelt ladda batteriet för mer än tolv timmar.

Dundrande prestanda.


ThinkPad X1 Carbon bygger på Intel® Thunderbolt™ 3 – tekniken som ger dig blixtsnabb Thunderbolt till USB-C på upp till 40 Gbit/s. Anslut en kabel från USB-C-porten till en Thunderbolt 3-förberedd enhet och få fyra gånger så mycket databandbredd och dubbelt så mycket videobandbredd som med andra typer av portar, plus strömförsörjning. Du får alltså både Thunderbolt, USB-C och DisplayPort. Du kan dessutom ansluta upp till två 4K-bildskärmar via Thunderbolt-dockningsstationen.Hjulet är uppfunnet en gång för alla.


Lenovo har levererat fler än hundra miljoner ThinkPad, alla med vårt prisvärda och ergonomiska tangentbord med hög precision. X1 Carbon bjuder på samma legendariska interaktion som IT-proffs och slutanvändare har kommit att älska och förvänta sig av ThinkPad – hela dagen, varje dag.

thinkpad-x1-carbon-g5-inline-3.jpg

Lenovo
170788
1 Produkt

Datablad

RAM Minne
16 GB
Flashlagring
512 GB
Skärmstorlek
14"
Skick
A

Särskilda referenser

 Snabba leveranser med DHL

Snabba leveranser med DHL

Marknadens bästa priser

Marknadens bästa priser

Support 24/7

Support 24/7