MacBook Pro 13 2017 Space Grey - i5 2.3 GHz, 8GB RAM, 256 SSD, macOS (B+)


7 192,00 kr

Inkl. Moms:

0 kr

Art.nr :

171315

Skick : B+

Kvantitet
In Stock

  • -Ett enastående verktyg för allt skapande
  • -Den ljusstarkaste och färgrikaste skärmen någonsin på en bärbar Mac.
  • -Högtalare som talar för sig själva. Högt och tydligt.
  • -Skönare tangenteter. Större styrplatta.
  • -2x Thunderbolt 3
5 Besökare just nu

APPLE MacBook Pro 2017 en mycket tunn och lätt bärbar dator, något som gör den perfekt att ta med på arbetsresor och konferenser. Skärmen som har bakgrundsbelysning med led, ger dig en bild i toppklass. Här får du klara färger, djup svärta och krispig vit. Enheten har också en imponerande batteritid på 10 timmar vilket gör att man kan arbeta ostört länge.


MacBook Pro

Ett genialiskt drag.

Den är rakbladstunn, fjäderlätt och nu också snabbare och mer kraftfull än tidigare. Den har den mest ljusstarka och färgrika skärmen på en bärbar Mac. MacBook Pro bygger på banbrytande idéer. Och den är redo för dina.

Fartens tjusning.

MacBook Pro tar den bärbara datorn till en helt ny nivå av prestanda och bärbarhet. Tack vare avancerad grafik, högpresterande processorer, intelligent lagring och mycket mer går det snabbare än någonsin. Oavsett vad du gör.

Imponerande batteritid som räcker hela dagen.

MacBook Pro har högre prestanda i en tunnare design. Ändå räcker batteriet hela dagen. Batteritiden är upp till 10 timmar på 13-tumsmodellen och 10 timmar på 15-tumsmodellen. På så sätt kan du lugnt titta, spela och redigera var du än är.

Den ljusstarkaste och färgrikaste skärmen någonsin på en bärbar Mac.

Skärmen på MacBook Pro är den bästa skärmen någonsin på en bärbar Mac. Den har en tydlig led-bakbelysning och ett högt kontrastförhållande som ger en fyllig svärta och klara vita nyanser. Stor pixelöppning och variabel uppdateringsfrekvens gör den riktigt strömsnål. Dessutom har den stöd för stort färgomfång som ger ännu fylligare gröna och röda färger med srgb. Det resulterar i verklighetstrogna bilder med suverän detaljskärpa – perfekt för grafisk design, färgkorrigering och bildredigering.

Högtalare som talar för sig själva. Högt och tydligt.

Njut av ett naturligt välbalanserat ljud med brett dynamiskt omfång och en bas som har ordentligt tryck. Det lyfter ljudkvaliteten till nya nivåer. Högtalarna är anslutna direkt till systemets strömförsörjning vilket ger mer kraft vid ljudtoppar. De gör MacBook Pro till det perfekta valet för att mixa låtar i farten, redigera video direkt på inspelningsplatsen eller se på film när du är ute och reser.Thunderbolt 3 - den kraftfullaste och mångsidigaste porten någonsin.

Thunderbolt 3 kombinerar ultrahög bandbredd med usb-c-standardens fantastiska mångsidighet i en och samma universalport. Den tillhandahåller dataöverföring, laddning och videoutmatning i en enda kontakt med upp till 40 Gbit/s genomströmning – dubbla bandbredden jämfört med Thunderbolt 2. Befintliga enheter ansluter du enkelt med en kabel eller adapter. Och Thunderbolt 3 är vändbar, så kontakten är alltid vänd åt rätt håll när du ansluter den.

Apple
171315
3 Produkter

Datablad

RAM Minne
8 GB
Flashlagring
256 GB
Skärmstorlek
13"
Skick
B+

Särskilda referenser

 Snabba leveranser med DHL

Snabba leveranser med DHL

Marknadens bästa priser

Marknadens bästa priser

Support 24/7

Support 24/7